Reisverhalen

Lifestyle Teksten Bottom

Kamperen in de Deep South van de VS – en in dezelfde hamburgertent lunchen als Elvis toen hij nog een Elvisje was.

Kamperen in de Borinage – en er het huis bewonderen waar Van Gogh zijn kunstenaarscarrière startte.

Met een supbord op de Dijle dobberen en met een supbord de golven van de Middellandse Zee bedwingen. Of dat toch proberen.

Al jaren overwin ik mijn vlieg- en andere angsten om vol overgave avonturen te beleven op bestemmingen dichtbij en veraf.

Om ze dan, weer gezeten in de Karlienvormig uitgesleten uitsparing in mijn bureaustoel, te vertalen naar originele reisreportages. Benieuwd? Ga even mee naar Klein Zwitserland of de Borinage.

Storyteller reisverhalen
Lifestyle Teksten Van Station Naar Station

Van station naar station

Voor reismagazine Pasar stapte ik 24,8 kilometer van het station van Gontrode naar het station van Munkzwalm langs een prachtig Groot Routepad.

Geluksbrengers in
de Borinage

Samen met fotograaf Astrid Bultijnck ging ik op kampeertrip naar de Borinage. We zagen waar Van Gogh begon te tekenen, ontdekten een papieren Google, spotten kikkers in een moeras en keken uit over de heuvels die van Bergen ‘Bergen’ maken.

Lifestyleteksten Geluksbrengers In De Borinage

Woord & beeld

Ben je op zoek naar een team reisreporters dat terugkomt met gevarieerde, professionele beelden en woorden die een bestemming echt laten spreken? Dan kan je mij inhuren samen met mijn reisbuddy en fotograaf Astrid Bultijnck. Haar beelden doen je wegdromen, ik geef je graag het gevoel dat je er ook echt bij bént.

Reisreportages met fotograaf Astrid Bultijnck
Lifestyleteksten Toerisme Dienst

Toeristische dienst?

Soms sturen we mensen zelf op pad! Zo maakten Astrid en ik samen een Instagramroute langs verrassende verborgen plekjes in Dendermonde. Download ze gratis via toerismedendermonde.be/instagpx.
Like what you see? Contacteer ons gerust en we helpen ook jouw dorp of stad eens van een andere kant te belichten.

Eens kennismaken bij een koffie?
Bel me of stuur een mailtje!