Portfolio
Lifestyle Teksten Bottom

Inzicht

Aquilae is een netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Ze zijn een kei in hun vak: mensen adviseren over verzekeringsproducten op hun maat. Om verzekeringstechnische info te illustreren met sprekende voorbeelden, bezorgen ze hun klanten 4 keer per jaar een toegankelijk lifestylemagazine.

Lifestyle Teksten Portfolio Inzicht

Wat: Magazine Inzicht
Klant: Aquilae
Type: Coördinatie & copywriting magazine

Ik werk van bij de start mee aan de realisatie van elke editie van Inzicht: deelnemen aan de redactievergadering, leuke invalshoeken bedenken om de inhoud op een aantrekkelijke manier te presenteren en mee nadenken over mogelijk beeldmateriaal.

Daarna schrijf ik de artikels, altijd op zo’n manier dat iedereen de teksten begrijpt – ook mensen die geen kaas hebben gegeten van verzekeringen. Tot slot lees ik de artikels na in lay-out, zodat ze foutloos naar de drukker kunnen.

En enkele weken later weerklinkt in heel wat huishoudens ‘ahaaaaa!’ als mensen eindelijk begrijpen waarom een verzekering gewaarborgd inkomen een héél goed idee is. (True story, maar ik noem geen namen 🤫)

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer